Microsoft zet Lenovo IdeaPad Yoga tegenover iPad in nieuwe video

20 augustus 2013 1 Minuut 7 Reacties
Commercial-Microsoft-Yoga-iPad

Microsoft is de laatste tijd druk bezig met het overtuigen van consumenten om voor een Windows 8 apparaat te gaan. Eerder publiceerde het bedrijf al een video waarin de Acer Iconia W3 tegenover de iPad mini gezet werd, en video's waarin de Dell XPS 10 tegenover de iPad gezet werd. Vandaag is het de beurt aan de Lenovo IdeaPad Yoga.

In een nieuwe video heeft Microsoft de iPad tegenover de Lenovo IdeaPad Yoga gezet. Dit model beschikt over een zogenaamd convertible design waarbij het toetsenbord onder het display geklapt kan worden. Daarnaast draait het apparaat natuurlijk op Windows 8. In de video zien we een klaslokaal gevuld met studenten die uitgerust zijn met pen en papier of een iPad. Ook is er één student die beschikt over een IdeaPad Yoga.

Natuurlijk worden net als in eerdere video’s alleen de voordelen van de Yoga ten opzichte van de iPad genoemd, waaronder de mogelijkheid om te multitasken en het gebruik van een fysiek keyboard. De nadelen als de batterijduur en de prijs worden niet genoemd. Het apparaat van Lenovo hebben we zelf ook al uitgebreid mogen testen en waren er aardig enthousiast over. Meer over onze ervaringen lees je in de Lenovo IdeaPad Yoga 13 en Lenovo IdeaPad Yoga 11 reviews.

Reacties (7)