Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft zet Lenovo IdeaPad Yoga tegenover iPad in nieuwe video

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2013, 13:15 CategorieMicrosoft

Microsoft is de laatste tijd druk bezig met het overtuigen van consumenten om voor een Windows 8 apparaat te gaan. Eerder publiceerde het bedrijf al een video waarin de Acer Iconia W3 tegenover de iPad mini gezet werd, en video’s waarin de Dell XPS 10 tegenover de iPad gezet werd. Vandaag is het de beurt aan de Lenovo IdeaPad Yoga.

In een nieuwe video heeft Microsoft de iPad tegenover de Lenovo IdeaPad Yoga gezet. Dit model beschikt over een zogenaamd convertible design waarbij het toetsenbord onder het display geklapt kan worden. Daarnaast draait het apparaat natuurlijk op Windows 8. In de video zien we een klaslokaal gevuld met studenten die uitgerust zijn met pen en papier of een iPad. Ook is er één student die beschikt over een IdeaPad Yoga.

Natuurlijk worden net als in eerdere video’s alleen de voordelen van de Yoga ten opzichte van de iPad genoemd, waaronder de mogelijkheid om te multitasken en het gebruik van een fysiek keyboard. De nadelen als de batterijduur en de prijs worden niet genoemd. Het apparaat van Lenovo hebben we zelf ook al uitgebreid mogen testen en waren er aardig enthousiast over. Meer over onze ervaringen lees je in de Lenovo IdeaPad Yoga 13  en Lenovo IdeaPad Yoga 11 reviews.

 • Delen:

Reacties

 1. Paulo Dekkers
  20 augustus, 2013 om 13:50

  Zowel Lenovo als Microsoft hebben er natuurlijk geen baad bij om hun eigen nadelen te etaleren.

  Ik vind het wel een strakke insteek. Het eigen product plaatsen in een situatie waar hij gebruikt kan worden. zie je gelijk hoe handig het wel of niet is. Voor hoor colleges was ik altijd voor een memo recorder, pen en papier. Ik was daarmee altijd sneller en completer met mijn aantekeningen.

  Maar ja toen waren deze technische snufjes nog niet voor handen.

  • Martijn Chel
   20 augustus, 2013 om 13:52

   Klopt, maar dat betekent niet dat wij mee moeten gaan in de subjectiviteit.. :)

 2. Paulo Dekkers
  20 augustus, 2013 om 13:52

  Een willekeurige laptop met een audio opname programma lost de getoonde probleem ook op trouwens.
  Daar heb je geen yoga voor nodig.

 3. Paulo Dekkers
  20 augustus, 2013 om 13:53

  Ik vind het een mooi koekje van eigen deeg.
  http://www.youtube.com/watch?v=0eEG5LVXdKo

  • Rudy
   21 augustus, 2013 om 12:51

   Ik heb deze commercials nooit gezien ze zijn geweldig goed, thanks
   Dit maakt mijn dag weer goed ik heb me kostelijk vermaakt.
   Al was dat niet je bedoeling :)

   • Paulo Dekkers
    21 augustus, 2013 om 18:36

    In Nederland mag je geen reclame maken te koste van de concurrent. Zelfs niet als het is van het aanwijzen wat hun product niet kan en de jou wel. als je het al doet mag het mrkje niet in in beeld zijn of het product niet te herkenbaar in beeld.

    Daar hebben ze in Amerika geen regelgeving voor.
    Soort gelijke filmpjes heb je ook van Pepsi en Coca cola.
    Google maar eens op naar video’s van pepsi vs coca cola.
    Kan je nog meer lachen :D

 4. Jan Bos
  21 augustus, 2013 om 8:55

  Ik hou het wel bij Android.
  Kijk eens naar de prijs van die Microsoft producten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.