Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke foto LG G Pad met Snapdragon-processor duikt op

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2013, 13:01 CategorieAndroid

Hoewel LG nog niks officieel bekendgemaakt heeft staat het zo goed als vast dat het bedrijf op korte termijn met een nieuwe tablet komt. Het model gaat onder de naam G Pad en de verwachting is dat LG de tablet tijdens IFA 2013 aankondigt. Vandaag is een (mogelijke) foto van de tablet gepubliceerd.

Er zijn de afgelopen weken verschillende geruchten over de G Pad verschenen en de tablet is opgedoken in documenten van de Amerikaanse FCC. Daarnaast heeft LG begin dit jaar bevestigd met een nieuwe Android tablet te komen. Vandaag hebben Koreaanse media meer informatie over de lancering en beschikbaarheid gepubliceerd. Zo moet de G Pad volgens bronnen van deze media in september al in de winkels liggen, wat een lancering tijdens IFA 2013 alleen maar waarschijnlijker maakt.

Of dit betekent dat de tablet ook direct in Nederland verkrijgbaar is wordt niet gemeld maar kijkend naar producten die LG onlangs gelanceerd heeft is de kans groot dat wij wat langer geduld moeten hebben. LG zou wel fors inzetten op de tablet, welke het paradepaardje van de fabrikant moet worden. Zo zou LG minimaal 100.000 exemplaren per maand willen verschepen.

LG heeft nog niks bevestigd qua specificaties maar als we alle geruchten samenpakken dan beschikt de G Pad over een 8.3-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een quadcore Snapdragon 600-processor, 2GB aan werkgeheugen, optioneel 4G en Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem. De tablet zou voorzien zijn van een slanke en vooral lichte aluminium behuizing. In bovenstaande foto zien we mogelijk de tablet in volle glorie.

IFA 2013 gaat begin september van start in Berlijn. Tablets Magazine is hierbij aanwezig en zal verslag doen van alle lanceringen. Lees meer over onze verwachtingen van IFA 2013.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.