Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe ASUS FonePad HD 7 duikt op voor 230 euro

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2013, 18:26 CategorieAndroid

De kans is groot dat ASUS tijdens IFA 2013, een beurs die begin volgende maand van start gaat, een aantal nieuwe tablets presenteert. Nadat we eerder uit een roadmap al op konden maken dat er nieuwe tablets aankomen en vorige week de eerste specificaties van de FonePad HD 7 en de MeMO Pad HD 10 al lekten, is vandaag de eerste nieuwe tablet bij een winkel gespot.

ASUS heeft als we de roadmap en gelekte specificaties mogen geloven heel wat nieuwe tablets voor ons in petto, waaronder ook de opvolger van de FonePad. Het nieuwe model gaat onder de naam FonePad HD 7 maar wijkt qua specificaties waarschijnlijk niet af op het punt waar je dat zou verwachten. Zo zou het 7-inch display nog steeds voorzien zijn van een 1.280 bij 800 pixels resolutie.

Wat wel nieuw is – als we de gelekte specificaties even als bevestigd beschouwen – is de nieuwe Intel Atom Z2560-processor, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een opslaggeheugen van 8GB en een helderheid van 250 nits. De overige specificaties, zoals de 1GB aan werkgeheugen, de 3G-module, Bluetooth en Android Jelly Bean, zouden overeenkomen met het huidige model.

Notebookitalia heeft vandaag de nieuwe ASUS FonePad HD 7 al gespot bij een Franse webwinkel. Hier wordt de tablet, welke gaat onder modelnummer ME372CG, aangeboden voor een prijs van iets meer dan 230 euro. Dit is de prijs voor de 8GB-variant maar natuurlijk wel met 3G-module voor mobiel internet.

Vooralsnog heeft ASUS niks officieel bevestigd over nieuwe tablets en hiervoor moeten we nog drie weken geduld hebben. Tablets Magazine is aanwezig tijdens IFA 2013 en zal natuurlijk alle nieuwe tablets direct aan een korte hands-on review onderwerpen.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.