Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Google Nexus 7 (2013) vanaf 8 september te koop in België

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 13:11 CategorieAndroid

Over de exacte prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Google Nexus 7 in Nederland tasten we nog steeds in het duister maar in landen om ons heen wordt al duidelijkheid gegeven. Zo moet de tablet vanaf 8 september te koop zijn in België.

Eerder verscheen het bericht dat de nieuwe Google Nexus 7 vanaf eind augustus in een aantal Europese landen verkocht zou worden, waaronder Italië. Inmiddels is ook bevestigd dat de tablet eind deze maand in Duitsland verschijnt. Vandaag heeft Androidworld met dank aan de twee online winkels ook de beschikbaarheid in België achterhaald. Daar zou de tablet vanaf 8 september gekocht kunnen worden.

Eén ding lijkt in ieder geval zeker voor de Nederlandse introductie; de nieuwe Nexus 7 wordt alleen in een 32GB-variant verkocht waarbij je de keuze hebt uit een wifi-only versie en een 4G-versie. In zowel Italië en Duitsland als in België wordt namelijk vooralsnog over alleen de 32GB-versie gesproken die varieert in prijs van 259 tot 279 euro. De 16GB-versie zou mogelijk niet naar Europa komen omdat deze dan een belangrijke concurrent wordt van ASUS’ eigen MeMO Pad HD 7.

Kijkend naar alle landen om ons heen is het waarschijnlijk dan we in Nederland vanaf begin september naar de winkel kunnen voor de nieuwe Google Nexus 7. Mocht je al willen weten of deze tablet het geld waard is, lees dan onze uitgebreide review.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.