Nieuwe Nexus 7 te koop in Europa, bestellen vanuit Nederland mogelijk

28 augustus 2013 1 Minuut 6 Reacties
Nieuwe-Google-Nexus-7-2013-review-2

Google is vandaag begonnen met de verkoop van de nieuwe Nexus 7 (2013) in Europa. In diverse landen kan de nieuwe tablet besteld worden via de Google Play Store en via een aantal retailers. Ook is het eenvoudiger om je de tablet vanuit Nederland te kopen.

Lancering in Europa

In onder meer Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje kan de nieuwe Google Nexus 7 inmiddels gekocht worden. Voor de 16GB-versie, welke alleen via de Google Play Store te koop is, moet 229 euro betaald worden. De 32GB-versie, welke ook via retailers verkocht wordt, kost 269 euro.

Over de officiële lancering in Nederland is nog niks bekend aangezien we hiervoor afhankelijk zijn van de plannen van ASUS. Via de Google Play Store kunnen we in Nederland nog geen hardware kopen dus is de kans groot dat wij alleen voor de 32GB-versie naar de winkel kunnen.

Nieuwe Nexus 7 kopen in het buitenland

Mocht je geen geduld meer hebben en voor de tablet willen gaan dan is het sinds vandaag wel iets eenvoudiger. Zo biedt Amazon UK de tablet aan voor 199 Britse ponden en voor 25 pond extra kun je de tablet naar Nederland laten sturen. Ook is het mogelijk de nieuwe Nexus 7 bij de Media Markt in Duitsland te kopen, alleen wordt het toestel dan niet naar Nederland verzonden. Je kunt ook nog even wachten op de officiële Nederlandse lancering en overigens is de kans ook groot dat Nederlandse retailers de tablet in grote aantallen inkopen uit het buitenland en binnenkort in de Nederlandse schappen leggen.

Review

Ben je er nog niet helemaal uit of de nieuwe Nexus 7 de ideale tablet voor jou is? Lees dan onze uitgebreide nieuwe Nexus 7 (2013) review waarin we de belangrijkste pluspunten en minpunten behandelen. Voor meer informatie en alle specificaties kun je terecht op de productpagina.

Reacties (6)