Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële Travel Cover nieuwe Nexus 7 getoond in video

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2013, 10:11 CategorieAccessoires

Vorige week verschenen na de presentatie van de nieuwe Google Nexus 7 direct de eerste officiële accessoires voor de tablet online. ASUS heeft twee covers voor de tablet ontwikkeld, waaronder de Travel Cover die in onderstaande video gedemonstreerd wordt.

ASUS komt met de Travel Cover en de Premium Cover voor de Nieuwe Google Nexus 7. De Travel Cover is een vrij eenvoudige accessoire, gemaakt van een zacht en buigbaar materiaal die je tablet aan zowel de voorzijde als de achterzijde beschermt. Vanzelfsprekend zijn er uitsneden voor de camera, de aansluitingen en de knoppen. De cover wordt in verschillende kleuren gelanceerd en heeft een prijs van iets minder dan 20 dollar. In onderstaande video van Droid-life wordt de cover gedemonstreerd.

De Premium Cover is van iets hoogwaardigere materialen gemaakt en biedt naast bescherming ook de mogelijkheid je tablet in een hoek te plaatsen. Deze cover is te koop voor prijzen tussen de 30 en 40 dollar.

Momenteel zijn deze accessoires nog niet te koop in Nederland aangezien de nieuwe Nexus 7 hier ook nog niet te koop is. Wanneer ASUS de tablet naar Nederland brengt en wat de adviesprijs zal zijn is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.