Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde HP Omni 10 tablet verschijnt bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2013, 11:00 CategorieHardware

Bij de Amerikaanse organisatie voor draadloze communicatie, de FCC, duiken vaak nieuwe producten op die nog niet aangekondigd zijn. Deze keer is het de beurt aan de HP Omni 10, een apparaat dat mogelijk een tablet is.

Het merk Omni van wordt gebruik voor met name alles-in-één producten die gericht zijn op de professionele gebruiker. Wat we precies van dit model kunnen verwachten is daarom nog niet helemaal duidelijk. Mogelijk gaat het om een stand-alone tablet met een formaat van 10-inch, maar het zou ook om een grote all-in-one kunnen gaan zoals de eerder dit jaar aangekondigde HP Rove 20.

In de documenten van de FCC wordt verder niet gesproken over afmetingen, specificaties of software dus voorlopig blijft het gissen. Het lijkt er echter wel op dat dit model met Windows 8 wordt uitgebracht aangezien de Android-serie van HP de naam Slate reeds draagt. Kijkend naar het feit dat HP reeds een all-in-one gelanceerd heeft en met de Slatebook x2 ook ook al een 10-inch Android tablet op de markt gebracht heeft lijkt een 10-inch Windows 8 tablet het meest waarschijnlijk.

HP is aanwezig tijdens IFA 2013, een beurs die begin volgende maand van start gaat in Berlijn. Mogelijk krijgen we hier de nieuwe tablet in volle glorie te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.