Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RSS-reader Digg beschikbaar voor Android tablets en smartphones

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2013, 15:24 CategorieAndroid

Digg Reader is één van de meest populaire RSS-lezers en sinds vandaag kunnen bezitters van een Android tablet of smartphone de dienst gebruiken. De RSS-lezer is geïntegreerd in de standaard Digg-app voor Android.

Met de Digg-app voor Android krijg je populaire nieuwsartikelen, blogberichten, foto’s en andere content voorgeschoteld, op basis van beoordelingen van gebruikers. De applicatie bevat standaard ook de populaire Digg Reader waarmee je binnen een simplistische lay-out je favoriete nieuwsbronnen kunt volgen.

Binnen de Digg Reader is het mogelijk om RSS-feeds en andere bronnen te ordenen middels mappen, kun je zoeken naar nieuwe feeds en deze toevoegen, en is het mogelijk je favoriete artikelen te delen via social media als Google Plus, Twitter, Facebook en e-mail. Ook is het mogelijk berichten te bewaren in leeslijsten als Pocket en Instapaper, en kun je de volgorde van artikelen laten aanpassen aan de hand van de populariteit.

Bij deze functies blijft het echter niet als we het bedrijf mogen geloven. Op het blog van Digg wordt aangegeven dat de app op korte termijn updates zal krijgen waarmee het aanpassen van tekstgrootte en het alleen tonen ongelezen artikelen toegevoegd wordt.

Digg voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.