Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.2.2 voor de Galaxy Tab 2 (7.0)

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2013, 18:08 CategorieAndroid

Het is alweer even geleden dat Samsung beloofde de tweede generatie Galaxy Tab tablets te updaten naar het recente Android 4.2 Jelly Bean maar het Koreaanse bedrijf houdt zich in ieder geval wel aan de belofte.

Update Galaxy Tab 2 (7.0)

Begin dit jaar werd de 7-inch Galaxy Tab 2 (7.0), welke vorig jaar gelanceerd werd, voorzien van een update naar Android 4.1 Jelly Bean en in Frankrijk is de Koreaanse fabrikant inmiddels begonnen met de update naar Android 4.2.2 Jelly Bean. De 3G-versies van de Galaxy Tab 2 (7.0) kunnen daar de update OVer-The-Air en via Samsung’s Kies programma verwachten.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt onder meer de mogelijkheid voor het aanmaken van verschillende gebruikersaccounts, een verbeterde versie van de persoonlijke assistent Google Now, en de nieuwe DayDream functie voor het weergeven van foto’s in slideshow-vorm. Meer over alle nieuwe functies binnen Android 4.2 lees je in ons Android 4.2 Jelly Bean overzicht.

Uitrol in Nederland

Wanneer Samsung de update ook voor Nederlandse bezitters van de Galaxy Tab 2 (7.0) beschikbaar stelt is nog niet duidelijk. Het bedrijf maakt dit meestal pas bekend zodra de uitrol begonnen is. Voor bezitters van de Galaxy Tab 2 (10.1) verscheen eerder deze week goed nieuws. Voor dit model werd namelijk de update naar Android 4.1 Jelly Bean uitgerold in Nederland.

Via: Twitter

 • Delen:
Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. jhartevelt
  15 augustus, 2013 om 23:19

  Update maakt de tablet allesn maar traag een website open duurt 3 a 4 minuten en youtube werkt niet meer. Met kids niet echt handig. Ik raad het dus niet aan. Kan iemand mij vertellen hoe ik de update terug kan draaien.

 2. Ben
  27 augustus, 2013 om 10:19

  Bij mij werkt de update perefct, geen enkel probleem (P3113, Tab2 7.0).
  Wat bwel heel leuk is dat je nu op deze tablet vele applicaties/spellen (niet allemaal) weer kunt verplaatsen van het interne geheugen naar het SD kaartje; dat heeft een hele tijd niet gekund op deze tablets.
  Daarmee komt dus de mogelijkheid terug om de SD kaart ECHT te benutten als uitbreiding.
  Verder zie ik een helderder beeld en meer details bij pagina’s bijv. bij email. Het apparaat blijft SNEL !

 3. Robert
  24 september, 2013 om 10:15

  Waar kan ik deze update vinden? Als ik bij de instelling software update kijk geeft hij aan dat hij is bijgewerkt maar er staat nog steeds 4.1.1. op.
  alvast bedankt

 4. Monique
  03 december, 2013 om 9:45

  Inderdaad, het jaar is bijna voorbij en ik kan nog steeds niet updaten.

 5. berry schoonhoven
  08 december, 2013 om 10:56

  na update kunnen we wel app’s downloaden maar niet installeren ….. :(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.