Samsung begint uitrol Android 4.2 voor de Galaxy Note 8.0

06 augustus 2013 1 Minuut 1 Reacties
Galaxy-Note-8-0-totaal-2

Eind vorige maand begon Samsung in Nederland met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Tab 2 (10.1), maar de kleinere modellen, waaronder de Galaxy Note 8.0, kunnen binnenkort al een update naar Android 4.2 Jelly Bean verwachten.

Drie dagen geleden begon Samsung in Frankrijk met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor de vorig jaar gelanceerde 7-inch Galaxy Tab 2 (7.0). Ook de begin dit jaar gelanceerde Galaxy Note 8.0 kan binnenkort deze update verwachten. In het Verenigd Koninkrijk is Samsung inmiddels begonnen met de uitrol van de update voor de 4G-versie van Galaxy Note 8.0. Wanneer de update ook in Nederland uitgerold zal worden is nog niet bekend. Samsung maakt dit meestal pas op de dag van de uitrol bekend.

Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende verbeteringen en vernieuwingen. Zo is het met deze versie van Android mogelijk om gebruikersaccounts aan te maken, is de Google Now-functie verbeterd, kun je widgets om het lock-screen plaatsen en worden de notificaties voortaan weergegeven in een apart deel van de statusbalk. Meer over alle nieuwe functies binnen Android 4.2 lees je in ons Android 4.2 Jelly Bean overzicht.

Via: Android Police

Reacties (1)