Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) komt ook in blauwe variant’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2013, 13:14 CategorieAndroid

Samsung heeft onlangs een nieuwe generatie Galaxy Tab tablets gelanceerd en aangezien deze tablets zich qua specificaties niet kunnen onderscheiden van de concurrentie probeert de Koreaanse fabrikant dit met kleurvarianten te doen.

Momenteel zijn de Galaxy Tab 3 tablets in Nederland te koop in een witte afwerking maar ook de zwarte versies zijn reeds te bestellen. Daarnaast zijn alle drie de tablets ook al in een bruine (Golden Brown) en een rode kleur gespot. Daar blijft het mogelijk niet bij want via Twitter heeft het betrouwbare @evleaks dit weekend een foto van een blauwe variant van de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0) de wereld ingestuurd.

Bij de foto wordt geen informatie gegeven over de beschikbaarheid dus of de Galaxy Tab 3 (7.0) ook in deze kleur naar Nederland komt is niet bekend. Qua specificaties heeft Samsung niks aangepast. Zo beschikt ook de blauwe variant over een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Meer informatie vind je op de productpagina van de Galaxy Tab 3 (7.0) en onze ervaringen vind je in de Galaxy Tab 3 (7.0) review.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.