Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 tablets nu ook in het zwart te bestellen

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2013, 18:14 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 3 tablets zijn alweer een aantal weken te koop in Nederland maar alleen nog in een witte variant. Vanaf vandaag is het echter ook mogelijk alle modellen in de serie in het zwart te bestellen.

Galaxy Tab 3 tablets in meerdere kleuren

Webshop Tabletcenter.nl heeft sinds vandaag een pagina online staan waarop nieuwe kleurvarianten van de drie Galaxy Tab 3 tablets getoond worden. De tablets beschikken over exact dezelfde specificaties en dezelfde prijs maar komen in een zwarte (Midnight Black) kleur in plaats van in het wit. Hoewel de afbeeldingen doen vermoeden dat het om de bruine (Golden Brown) varianten omschrijft de winkel in de tekst dat het de zwarte versies verkoopt. De tablets kunnen reeds besteld worden maar verschijnen half september pas in Nederland.

Eerder verschenen er ook berichten dat Samsung alle tablets naast in het wit en in het bruin ook in een rode afwerking (Garnet Red) zou lanceren. Of en wanneer deze versies naar Nederland komen is nog niet bekend. De bruine versies zouden volgens Tabletcenter.nl Nederland voorlopig overslaan.

Reviews

Onlangs hebben we al uitgebreid gekeken naar twee nieuwe modellen in de Galaxy Tab 3-serie. Zo waren we in onze Galaxy Tab 3 (8.0) review met name enthousiast over de goede bouwkwaliteit en het comfortabele formaat, en werd het 10.1-inch model in onze Galaxy Tab 3 (10.1) review met name geprezen om zijn stabiele Android-ervaring en de vele connectiviteitsopties.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.