Samsung presenteert Galaxy Note III op 4 september

05 augustus 2013 1 Minuut 6 Reacties
Galaxy-Note-event-IFA-2013

Het was al zo goed als zeker dat Samsung tijdens IFA 2013 in Berlijn een nieuw lid van de Galaxy Note-familie zou presenteren maar vandaag heeft de Koreaanse fabrikant het officieel bevestigd.

Uit een uitnodiging die bij diverse media is terechtgekomen en die via Twitter verspreid is maakt Samsung meer dan duidelijk dat de volgende generatie Galaxy Note op 4 september officieel gepresenteerd wordt. Wat we precies kunnen verwachten is echter nog niet duidelijk.

Over de Galaxy Note III gaan al maanden verschillende geruchten. Zo zou de phablet uitgerust worden met een 5.7-inch display, een resolutie van 1.920 bij 1.280 pixels, een Snapdragon 800- of een Exynos 5420-processor, 3GB aan werkgeheugen, 4G-connectiviteit en natuurlijk Android 4.3 Jelly Bean. Over Android zou Samsung wederom de TouchWiz interface leggen. Daarbij mogen we natuurlijk de bekende S-Pen stylus niet vergeten.

Dat is mogelijk niet het enige want er gaan ook geruchten over een nieuwe tablet in de Galaxy Note-serie. Zo zou Samsung een 12.2-inch tablet met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en de S-Pen stylus lanceren. Ook zou er een kleiner model met een 10-inch display maar dezelfde resolutie gelanceerd worden. Dit model beschikt echter niet over de S-Pen stylus.

Voor nu blijft het echter afwachten tot 4 september. Op die dag gaan de persconferenties tijdens IFA 2013 van start.

Reacties (6)