Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan Galaxy Note 12 tablet met 12-inch display’

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2013, 14:51 CategorieAndroid

Begin volgende maand staat IFA 2013 gepland, een beurs waarop alle grote elektronicafabrikanten hun nieuwste producten tonen. De verwachting is dat ook Samsung met weer een groot aantal nieuwe producten komt, waaronder tablets. Mogelijk brengt het bedrijf een Galaxy Note 12 mee.

Er gaan al een tijdje geruchten over high-end tablets van Samsung en niet zonder reden. De Koreaanse fabrikant heeft de afgelopen maanden niet heel veel bijzonders gelanceerd, zeker wanneer je op zoek bent naar een echt krachtige tablet met bijvoorbeeld een hoge resolutie display. Daar moet binnenkort echter verandering in komen als we de geruchten mogen geloven.

Samsung komt namelijk mogelijk met een 12-inch tablet in de Galaxy Note-serie welke dus waarschijnlijk de Galaxy Note 12 gaan heten. Momenteel vinden we in de Note-serie reeds de 8-inch Galaxy Note 8.0 en de 10.1-inch Galaxy Note 10.1. Met een formaat van 12-inch zou Samsung meteen ook haar grootste tablet tot nu toe lanceren. Het nieuwe model zou volgens de geruchten beschikken over een indrukwekkend display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels.

Over de overige specificaties is nog niks bekend maar net als alle modellen in de Galaxy Note-serie beschikt dit model natuurlijk over de bekende S-Pen stylus. Daarbij kunnen we er vanuit gaan de tablet draait op een recente versie van Android. Wanneer de tablet exact gepresenteerd wordt is niet duidelijk maar Koreaanse media spreken over een lancering in oktober. Dat zou betekenen dat we tijdens IFA in ieder geval geen nieuwe 12-inch Note-tablet gaan zien. Wel heeft Samsung reeds bevestigd een nieuwe Galaxy Note phablet te zullen presenteren.

 • Delen:

Reacties

 1. Paulo Dekkers
  19 augustus, 2013 om 16:40

  Hoe loopt Android op een Hoge resolutie display?
  Met de Samsung Ativ Q liep het traag volgens tweeakters.

  Link naar de hands on video.
  http://tweakers.net/reviews/3103/samsung-ativ-q-laptop-en-tablet-met-windows-en-android.html

  • Martijn Chel
   19 augustus, 2013 om 16:46

   Op de nieuwe Nexus 7 liep het volgens Sam als een zonnetje. Grotere hoge resolutie displays hebben we volgens mij nog niet gezien hier.

   • Karim
    19 augustus, 2013 om 18:37

    Wel op die ene Asus met dual boot samen met Windows 8. Soort van desktop was t, ben de naam ff kwijt

   • Karim
    19 augustus, 2013 om 18:38

    Ohja, Asus transformer AiO

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.