Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony begint uitrol Android 4.2 Jelly Bean voor de Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2013, 13:02 CategorieAndroid

Afgelopen februari presenteerde Sony tijdens MWC 2013 de Xperia Tablet Z, een high-end Android tablet met indrukwekkende specs. Vanuit de winkel draait de tablet nog op Android 4.1 Jelly Bean maar daar komt binnenkort verandering in.

Update Xperia Tablet Z

Vorige maand beloofde Sony in augustus te starten met de uitrol van Android 4.2 Jelly Bean voor de Xperia Tablet Z (lees ook onze review) en inmiddels is deze uitrol gestart. De 4G-versies van de tablet kunnen via de speciale PC Companion software van de fabrikant voorzien worden van een update naar Android 4.2.2 Jelly Bean. Over-The-Air wordt de update nog niet aangeboden en ook de wifi-only modellen krijgen nog geen melding voor een update.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt onder meer de mogelijkheid voor het aanmaken van verschillende gebruikersaccounts, een verbeterde versie van de persoonlijke assistent Google Now, en de nieuwe DayDream functie voor het weergeven van foto’s in slideshow-vorm. Meer over alle nieuwe functies binnen Android 4.2 lees je in ons Android 4.2 Jelly Bean overzicht.

Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean is niet de mest recente versie van Android. Google heeft twee weken terug namelijk Android 4.3 Jelly Bean aangekondigd. Deze versie brengt onder meer extra controlemogelijkheden voor gebruikersprofielen en ondersteuning voor Bluetooth Smart. Sony heeft vorige maand reeds bevestigd dat de Xperia Tablet Z voor het einde van dit jaar nog een update naar Android 4.3 Jelly Bean kan verwachten.

Via: Xperiablog

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.