Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont teaser voor nieuwe VAIO convertible Ultrabook

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2013, 10:38 CategorieHardware

Begin volgende maand presenteren nagenoeg alle grote fabrikanten hun nieuwste tablets, laptops en convertibles tijdens IFA 2013 en ook Sony is van de partij. Qua geruchten is het nogal stil rondom Sony maar het bedrijf heeft deze week zelf een teaser voor een nieuw product gepubliceerd.

Sony komt tijdens IFA 2013 waarschijnlijk met nieuwe smartphones en mogelijk zelfs met een nieuwe tablet. Maar, ook op het gebied van laptops en convertibles wordt er iets nieuws gepresenteerd. Sony heeft deze week een video online gezet waarin een nieuw product in de VAIO-serie getoond wordt. Echter is datgene wat we zien nogal abstract.

Uit de video kunnen we halen dat de nieuwe VAIO waarschijnlijk een zogenaamde convertible is. Dit betekent dat het apparaat in meerdere posities gebruikt kan worden en een display heeft dat over het toetsenbord gelegd kan worden. Sony heeft het over een ‘laptop’, een ‘tablet’ en een ‘viewer’ modus. Een dergelijk convertible design is niet nieuw. Eerder zagen we dit terug bij de Lenovo IdeaPad Yoga en wij waren in onze review van dit apparaat aardig enthousiast over de extra mogelijkheden die hierdoor geïntroduceerd werden.

Wat we kunnen verwachten van de specificaties van de nieuwe VAIO blijft nog even afwachten. Het apparaat draait waarschijnlijk op een vierde generatie Intel Core-processor met Windows 8 of Windows 8.1 software. IFA 2013 gaat op 4 september van start en Tablets Magazine is erbij aanwezig om verslag te doen van alle presentaties.

Via: VR-Zone

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.