Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Excite Pure te koop in Nederland voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2013, 10:16 CategorieAndroid

Begin juni introduceerde Toshiba drie nieuwe tablets in de Excite-serie, waarvan de twee high-end modellen al even in Nederland te koop zijn. Ook het instapmodel, de Excite Pure, is inmiddels in Nederland te koop voor een prijs van 299 euro.

Toshiba heeft twee high-end tablets gelanceerd; de Excite Pro met Tegra 4-processor en hoge resolutie display, en de Excite Write met Tegra 4-processor, hoge resolutie display en active digitizer stylus. Voor deze tablets moet minimaal 429 euro betaald worden, maar voor de iets kleinere budgetten introduceert Toshiba de Excite Pure.

De Toshiba Excite Pure is eigenlijk in geen enkel opzicht een bijzondere tablet, vandaar het ook het vriendelijkere prijskaartje van 299 euro. Qua specificaties zien we veel terug dat we ook vorig jaar terugzagen, waaronder een quadcore Nvidia Tegra 3-processor, een 10.1-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een usb-poort en een hdmi-poort. De tablet draait wel op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Sinds deze week is de Toshiba Excite Pure in Nederland te koop voor een adviesprijs van 299 euro. Daarnaast lanceert Toshiba enkele accessoires, waaronder een keyboard cover.

  • Delen:
Toshiba Excite Pure
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.