Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Excite Write met stylus nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2013, 15:49 CategorieAndroid

Twee weken terug verscheen de eerste tablet uit Toshiba’s nieuwe line-up, de Excite Pro, in Nederland. Sinds vandaag is ook de high-end Excite Write, een 10.1-inch tablet met hoge resolutie display en stylus, te koop in Nederland.

Toshiba’s nieuwe Excite line-up bestaat dit jaar uit drie modellen; de Excite Pure met standaard specs als instapmodel, de Excite Pro met hoge resolutie display en Tegra 4-processor als high-end model, en de high-end Excite Write met als toevoeging een stylus en bijbehorende apps voor de creatievelingen.

De Toshiba Excite Write is dus het meest geavanceerde model in de line-up en beschikt over diverse aantrekkelijke features en specificaties. Zo is het 10.1-inch ips lcd display voorzien van een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie en draait het geheel op de nieuwe quadcore Nvidia Tegra 4-processor. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen, een 72-core GeForce gpu, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, usb- en hdmi-poorten, Android 4.2 Jelly Bean en natuurlijk de meegeleverde active digitizer stylus van Wacom.

De actieve stylus ondersteunt 1.024 drukniveaus en is volgens de fabrikant ideaal voor geavanceerde grafische toepassingen en handschriftherkenning. Voor de stylus levert Toshiba een aantal geoptimaliseerde apps mee. Het belangrijkste verschil tussen de Excite Pro en Excite Write zit hem in de active digitizer in het display en de meegeleverde stylus, maar daarnaast is de Write ook uitgerust met Gorilla Glass 2 bescherming voor het display.

De Toshiba Excite Write is te koop bij onder meer onderstaande winkels en heeft een adviesprijs van 599 euro.

  • Delen:
Toshiba Excite Write
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.