Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Chrome Beta voor Android brengt nieuwe swipe-bewegingen

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2013, 11:54 CategorieAndroid

Google heeft vandaag een grote update voor de Chrome Beta-browser voor Android uitgebracht. Met de update worden onder meer een aantal nieuwe swipe-bewegingen toegevoegd die het gebruiksgemak moeten vergroten.

Google heeft twee Chrome-browsers voor Android; de bètaversie die niet in Play Store gevonden kan worden en de standaard Chrome-browser die wel in de Play Store te vinden is. De bètaversie beschikt over de nieuwste features maar is niet stabiel, terwijl de standaard-versie wel stabiel is maar nieuwe features pas in een later stadium krijgt.

Deze week rolt Google een grote update uit voor de bètaversie van de browser. Met deze update krijgt de browser standaard ondersteuning voor WebGL. Hiermee kunnen grafische elementen sneller geladen worden op smartphones en tablets die beschikken over een high-end grafische processor. Daarnaast kun je voortaan zoeken met een specifieke foto. Door de foto in Google Afbeeldingen ingedrukt te houden wordt naar vergelijkbare foto’s en content gezocht.

De belangrijkste vernieuwing is echter ondersteuning voor nieuwe swipe-bewegingen waarmee diverse functies op te roepen zijn. Zo kun je horizontaal vegen over de adresbalk om door je openstaande tabs te bladeren en kun je door het naar onderen vegen vanuit de adresbalk een overzicht met alle tabs te zien krijgen.

Chrome Beta voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.