Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Google Play Store-app voor Android brengt nieuwe notificaties

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2013, 10:58 CategorieAndroid

Google heeft deze week de Google Play Store-applicatie voor Android een belangrijke update gegeven. Na de update verschijnen er voor de gebruiker meteen verschillende verbeteringen, waaronder een aparte sectie met onlangs bijgewerkte applicaties.

Recente bijgewerkte apps

De updates die in de Google Play Store app doorgevoerd zijn moeten meer overzicht brengen en vooral duidelijker maken welke apps onlangs bijgewerkt zijn. Zo krijg je in de ‘Mijn Apps’ sectie van de Play Store te zien welke applicaties onlangs een update gekregen hebben. Dit is met name handig wanneer je veel apps in één keer update of er apps in de achtergrond bijgewerkt worden en graag naderhand nog wilt zien welke updates doorgevoerd zijn, en welke veranderingen en verbeteringen dit met zich meegebracht heeft.

Nieuwe notificaties

Daarnaast zijn de notificaties van de Google Play Store app verbeterd. Voorheen kreeg je van elke gedownloade of bijgewerkte applicatie een aparte notificatie wat het overzicht niet ten goede kwam en daarbij voor nogal wat irritante meldingen zorgde. Na de update worden deze notificaties gecombineerd in één notificatie.

Meer verbeteringen

Andere kleine verbeteringen zijn de suggestie voor het downloaden van Google Play Games wanneer je een game met ondersteuning voor de dienst downloadt, en Google Play Books laat voortaan de algemene adviesprijzen van boeken zien naast de huidige Play Books-prijs.

Google Play Store-app downloaden

De nieuwe Google Play Store-applicatie wordt inmiddels uitgerold maar het kan even duren voordat de update jouw apparaat bereikt. Mocht je niet kunnen wachten dat kun je bij de collega’s van Android Police terecht voor de download.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.