Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Kindle ereader-app voor Android

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2013, 10:15 CategorieAndroid

Amazon heeft vandaag een update uitgebracht voor de Kindle ereader-applicatie voor Android. Met de update wordt onder meer de mogelijkheid om je bibliotheek met digitale boeken overzichtelijk te sorteren toegevoegd.

De Kindle applicatie is één van de meest populaire ereader-apps voor Android en maakt het mogelijk om binnen het aanbod van Amazon’s online winkel te zoeken. Amazon heeft een zeer groot aanbod van met name Engelstalige boeken, in alle categorieën en voor alle interesses. De app beschikt over verschillende instellingen om de leeservaring te optimaliseren, waaronder de tekstgrootte, de helderheid van het scherm en de achtergrondkleur.

Vandaag heeft het bedrijf een update uitgebracht waarmee het mogelijk wordt om je eigen bibliotheek met digitale boeken te sorteren op onder meer auteur, titel en recent gelezen boeken. Daarnaast wordt na de update aangegeven hoe lang het (ongeveer) duurt voordat je een hoofdstuk en het hele boek uit hebt, en zijn er diverse optimalisaties doorgevoerd en kleine problemen verholpen.

De Amazon Kindle applicatie voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Benieuwd naar welke andere goede ereader-aplicaties je voor Android kunt downloaden? Bekijk dan ook ons overzicht met de beste ereader-apps voor je Android tablet.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.