Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Twitter voor Windows 8 brengt meerdere accounts

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2013, 17:30 CategorieApplicaties

Twitter heeft deze week een grote update voor de Windows 8 applicatie van het sociale netwerk uitgebracht. De update brengt verschillende verbeteringen waarvan het gebruik van meerdere accounts de belangrijkste is.

Twitter geeft aan dat de applicatie voor Windows 8 en Windows RT op verschillende punten verbeterd is. Zo moet de applicatie over het algemeen sneller geworden zijn en is het mogelijk om zonder uit te loggen tussen verschillende ingestelde Twitter-accounts te schakelen. Wat betreft het aanmaken van één of meerdere accounts is het vanaf nu mogelijk dit binnen de applicatie zelf te doen in plaats van via de website van het netwerk.

Binnen de app zelf is het vanaf nu ook mogelijk lijsten aan te maken met Tweets over een specifiek onderwerp of een bepaalde groep Twitteraars die je in een bepaalde categorie plaatst. Deze lijsten kunnen vanzelfsprekend ook in de applicatie bekeken en beheerd worden. Daarnaast is het mogelijk specifieke lijsten en specifieke gebruikersaccounts als tegel aan het startscherm van Windows 8 of Windows RT toe te voegen. Hiermee kun je zonder binnen de app te schakelen direct een specifiek account of een specifieke lijst bekijken.

De Twitter app voor Windows 8 en Windows RT is gratis te downloaden in de Window Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.