Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic onthult ViewPad 100Q tablet met Android 4.2

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2013, 11:41 CategorieAndroid

ViewSonic is geen onbekende speler in de tabletmarkt maar brengt sinds begin dit jaar geen nieuwe tablets meer uit in Europa en heeft ook nauwelijks meer nieuwe tablets aangekondigd. Daar komt deze week verandering in met de lancering van de ViewPad 100Q.

De ViewSonic ViewPad 100Q is niet alleen de eerste tablet sinds lange tijd maar moet ook betere specificaties bevatten dan we tot op heden van het bedrijf gewend zijn. Zo is de tablet voorzien van een 10-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een ips lcd paneel voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid, een Rockchip RK3188 quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen.

Verder is de tablet voorzien van 16GB aan SSD opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om dit geheugen uit te breiden, een microUSB-poort voor het koppelen met een pc en een miniHDMI-poort voor verbinding met een display. De ViewPad 100Q draait op Android 4.2 Jelly Bean, weegt 589 gram en is ruim 8 millimeter dik.

De ViewSonic ViewPad 100Q moet vanaf eind deze maand in de Amerikaanse winkels liggen voor een prijs van 230 dollar. De kans is klein dat de tablet ook in de Nederlandse winkels verschijnt.

Via: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.