Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom introduceert Intuos Creative Stylus voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2013, 14:50 CategorieAccessoires

Als je op zoek bent naar een stylus voor je tablet dan kom je vaak verschillende modellen van Wacom tegen. Het bedrijf heeft inmiddels een uitgebreid assortiment en breidt dit assortiment nu verder uit met de Intuos Creative Stylus voor de iPad.

De Wacom Intuos Creative Stylus is een drukgevoelige stylus waarmee je onder meer kunt tekenen, schrijven, schilderen en schetsen op je iPad. Volgens Wacom is de pen zo ontwikkeld dat deze perfect in de hand ligt en je handpalm tijdens het schrijven of tekenen op natuurlijke wijze rust op de tablet. De accessoire wordt verbonden met een iPad 3, iPad 4 of iPad mini middels een Bluetooth 4.0-verbinding.

Intuos-Creative-Stylus-Wacom-2

De Intuos Creative Stylus biedt 2048 drukniveaus waardoor je zeer dunne lijnen, dikke lijnen en alles daar tussenin kunt tekenen. Daarnaast moet onbedoelde input op het scherm door de geïntegreerde Wacom-technologie genegeerd worden. De stylus biedt ondersteuning voor verschillende creatieve applicaties, waaronder Autodesk SketchBook Pro, ArtRage, ProCreate, Photoshop en Psykoopaint. Ook Wacom’s eigen Bamboo Paper, een notitie-app, is geoptimaliseerd voor de nieuwe accessoire.

Wacom brengt de nieuwe stylus in een witte en een blauw/zwarte variant op de markt. Beide varianten worden geleverd met een extra batterij, twee extra penpunten en een compacte houder. De stylus heeft een adviesprijs van 99,90 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.