Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt 24-inch all-in-one pc met Android en Tegra 3-chip aan

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 10:50 CategorieAndroid

IFA 2013 gaat over twee dagen pas van start maar Acer heeft vandaag al een groot aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder de 10-inch Iconia A3. Eén van de andere opvallende modellen is de 24-inch DA241HL alles-in-één pc.

Tijdens MWC 2013 presenteerde Acer al een 24-inch all-in-one monitor met Android maar voor het einde van dit jaar wordt er een nieuw model op de markt gebracht. De DA241HL beschikt over Nvidia’s Tegra 3-processor, een chip die we normaal gesproken in mobiele apparaten tegenkomen, en draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Het apparaat is met name gericht op het verzorgen van een mobiele ervaring op een groter formaat en komt vanzelfsprekend met toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van applicaties. Ook is de DA241HL  voorzien van diverse aansluitingsmogelijkheden, waaronder usb, mhl en microSD.

Het 24-inch model wordt in oktober op de markt verwacht voor een prijs van 429 euro voor de basisversie. Welke varianten er precies gelanceerd worden wordt op een later moment bekendgemaakt. De alles-in-één pc wordt getoond tijdens IFA 2013 en Tablets Magazine is hierbij aanwezig voor een eerste indruk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.