Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer lanceert nieuwe versie Aspire R7 met Haswell-chip en stylus

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 11:38 CategorieHardware

Acer brengt een nieuwe versie van de Aspire R7 convertible Ultrabook mee naar IFA, een beurs die over twee dagen van start gaat in Berlijn. De nieuwe variant beschikt over de nieuwe Haswell-processor van Intel en is uitgerust met een stylus.

Acer houdt tijdens IFA 2013 in Berlijn een persconferentie waar diverse producten aangekondigd zullen worden. Echter heeft het bedrijf vandaag al veel informatie gepubliceerd. Zo komt Acer met de Iconia A3 tablet, de Liquid S2 phablet en een nieuwe versie van de Aspire R7 convertible Ultrabook.

De nieuwe variant van de Aspire R7 is voorzien van Intel’s nieuwste processor welke gaat onder de naam Haswell. Deze moet zorgen voor krachtigere prestaties en een langere batterijduur. Daarnaast voegt Acer een active digitizer stylus toe waarmee op het display getekend en geschreven kan worden. Hiervoor zijn ook een aantal applicaties ontwikkeld, waaronder MemoryBinder voor het retoucheren van foto’s en Scrapboard voor het verzamelen van schetsen.

De overige specificaties en features komen overeen met het huidige model. Zo beschikt de Aspire R7 over een 15.6-inch ips lcd dislay met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, maximaal 12GB aan werkgeheugen, maximaal 1TB aan opslaggeheugen, Windows 8.1 software, een audiosysteem met Dolby Home Theater, en een convertible design waarbij het display in verschillende posities geplaatst kan worden. De nieuwe Aspire R7 moet vanaf oktober in de winkels liggen voor een prijs vanaf 999 euro.

  • Delen:
Acer Aspire R7
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.