Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding nieuwe Amazon Kindle Fire tablet gelekt

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2013, 11:12 CategorieAndroid

Nagenoeg alle grote fabrikanten hebben de afgelopen weken hun nieuwste generatie tablets gepresenteerd en aangezien Amazon één van de grotere spelers is kan het bedrijf niet achterblijven. Vandaag is een nieuwe afbeelding online verschenen van wat lijkt op de volgende generatie Kindle Fire.

Dat Amazon met nieuwe Kindle Fire tablets komt staat zo goed als vast. We hebben de afgelopen weken diverse geruchten voorbij zien komen waarin verschillende specificaties van de nieuwe modellen gedeeld werden. Zo zou Amazon met drie nieuwe modellen komen; twee 7-inch tablets en een 8.9-inch tablet.

Amazon-Kindle-Fire-lek

In bovenstaande afbeelding, verspreid door EVLeaks, is waarschijnlijk het nieuwe basismodel van 7-inch te zien. Deze tablet zou, als we de geruchten mogen geloven, uitgerust worden met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en Android 4.2.2 Jelly Bean software. Over de software heeft Amazon echter een eigen schil gelegd met focus op content uit de eigen online winkels.

Het high-end 7-inch model, de Kindle Fire HD 7, zou beschikken over een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en voorzien worden van een Qualcomm Snapdragon 800-processor. De 8.9-inch Kindle Fire HD 8.9 zou een nog hogere resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels krijgen en ook beschikken over de quadcore Snapdragon 800-processor van Qualcomm.

Wanneer Amazon de nieuwe tablets presenteert is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.