Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen en specificaties nieuwe Dell Venue tablets gelekt

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2013, 19:41 CategorieHardware

Begin deze maand kondigde Dell een nieuwe serie Window 8 tablets aan. De tablets krijgen de naam Venue mee en worden in meerdere formaten gelanceerd. Vandaag zijn meerdere afbeeldingen en specificaties van de tablets gelekt.

Tijdens een evenement van Intel toonde Dell begin deze maand een 8-inch Venue tablet maar wist nog maar weinig te vertellen over de specificaties en andere schermformaten die in de serie zouden verschijnen. De website Geek News zegt vandaag meer informatie in handen te hebben gekregen. 

Het 8-inch model dat Dell reeds toonde zou volgens de website niet beschikken over een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, zoals Dell aangaf tijdens het evenement van Intel, maar over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Verder zou de tablet beschikken over 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een hdmi-poort en een batterijduur van ongeveer 8 uur.

Dell-Venue-tablets

Naast een 8-inch tablet komt Dell volgens Geek News ook met twee 10.8-inch modellen in de Venue-serie. Beide tablets zouden voorzien worden van een Full HD, 1.920 bij 1.080 pixels, resolutie en een werkgeheugen van 2GB. Eén van de modellen zou draaien op Windows RT en beschikken over een Qualcomm ARM-processor. Dit is opvallend omdat veel fabrikanten reeds hebben aangegeven voorlopig geen Windows RT tablets meer te ontwikkelen. Dell zou hiermee naast Microsoft zelf de enige fabrikant met Windows RT tablets zijn. Het andere model zou over een Intel Bay Trail-processor met Windows 8, 4G-ondersteuning en 64GB aan opslaggeheugen beschikken.

Begin volgende maand heeft Dell een evenement gepland staan waar we waarschijnlijk meer informatie over de nieuwe Venue tablets te horen krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.