Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS bevestigt komst 7-inch Padfone Mini met 4-inch smartphone

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2013, 11:57 CategorieAndroid

Vorig jaar hadden we het als we spraken over een uitgebreid assortiment tablets vaak over Samsung maar ASUS neemt dit jaar het stokje over. Tijdens IFA 2013 heeft de Taiwanese fabrikant aardig wat nieuwe modellen gepresenteerd, afgelopen week werd de Transformer Book T100 onthuld en gisteren werd ook een nieuwe Padfone Infinity aan het assortiment toegevoegd. Daar blijkt het echter niet bij te blijven want er komt ook een kleinere Padfone.

Padfone Mini

Tijdens de presentatie van de nieuwe Padfone Infinity liet de CEO van ASUS, Jerry Shen, weten dat we dit jaar nog een kleine variant van de Padfone kunnen verwachten. Het tabletgedeelte van de Padfone Mini zal beschikken over een 7-inch display en, net als zijn grotere broer, over de mogelijkheid om een smartphone achterzin de behuizing de schuiven om op groter display te werken. Deze smartphone zou beschikken over een 4-inch display, één inch kleiner dan de Padfone Infinity.

ASUS zet in op kleine tablets

ASUS zet de laatste tijd flink in op kleinere tablets. Zo werd tijdens IFA 2013 een nieuwe Fonepad 7 gepresenteerd, introduceerde het bedrijf de 8-inch MeMO Pad 8 en werd de Fonepad Note 6 phablet met 6-inch display gepresenteerd. Net als deze modellen draait de nieuwe Padfone Mini op het Android besturingssysteem maar over de overige specificaties en features is op dit moment nog niks bekend. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.