Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert FonePad Note 6 en Transformer Pad TF701

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2013, 23:33 CategorieAndroid

ASUS heeft tijdens IFA 2013 in Berlijn diverse nieuwe producten aangekondigd maar ook producten die eerder getoond waren officieel voor Europa gelanceerd. Zo komt zowel de FonePad Note 6 als de Transformer Pad TF701 naar Nederland.

ASUS FonePad Note 6

De FonePad Note 6 is een 6-inch phablet waarmee gebeld kan worden, die beschikt over een stylus en waarmee ook alle functies van een tablet te gebruiken zijn. Het toestel is voorzien van een Full HD Super ips + display, een Intel Atom Z2580 dualcore-processor, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en Android 4.2 Jelly Bean software.

ASUS-FonePad-Note

De ASUS Fonepad Note 6 moet dit kwartaal op de markt verschijnen en komt in een witte en een zwarte variant. De prijs is nog niet bekendgemaakt.

ASUS Transformer Pad TF701

Van dit model wisten we eigenlijk alle specificaties al en vorige week dook de prijs zelfs al op, maar ASUS heeft vandaag de Transformer Pad TF701 officieel gelanceerd. Toch is er wel iets nieuws te melden want het apparaat krijgt de naam Infinity niet meer mee. Door een rechtszaak over de naam heeft ASUS besloten deze te laten vallen. We moeten het dus voortaan doen met het modelnummer.

ASUS-Transformer-Pad-Infinity-2-2

Afgezien van de naam is er niks gewijzigd ten opzichte van de vorige presentatie. Zo beschikt de tablet nog steeds over een hoge resolutie display, een Nvidia quadcore Tegra 4-processor, Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem en het meegeleverde keyboard dock. De Transformer Pad TF701 moet vanaf november in Nederland te koop zijn voor een prijs van 499 euro inclusief dock.

ASUS Transformer Book Trio

De Transformer Book Trio is wellicht het meest opvallende model dat ASUS dit jaar gelanceerd heeft. Dit apparaat is een hybride tablet met keyboard dock maar met een aantal unieke features. Zo beschikt het dock over een eigen processor en besturingssysteem, in dit geval Windows 8.

ASUS-Transformer-Book-Trio-2

De tablet is voorzien van een ARM-processor met Android software. Gecombineerd kun je eenvoudig tussen Windows 8 en Android schakelen maar je kunt ook het toetsenbord aansluiten op een tv om vervolgens Windows 8 op een scherm te gebruiken. Over de prijs en beschikbaarheid van de Transformer Book Trio is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.