Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS maakt prijzen MeMO Pad 8 en Fonepad 7 bekend

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2013, 16:56 CategorieAndroid

Tijdens IFA 2013 heeft ASUS aardig wat nieuwe tablets gepresenteerd, waaronder een 8-inch model dat gaat onder de naam MeMO Pad 8 en een 7-inch opvolger voor de Fonepad die de naam Fonepad 7 krijgt. De prijzen van de tablets ontbraken nog maar in Duitsland heeft ASUS nu de prijzen bekendgemaakt.

ASUS MeMO Pad 8

De ASUS MeMO Pad 8 is het eerste 8-inch model van ASUS en beschikt onder meer over een 1.280 bij 800 pixels ips lcd display, een RK101 quadcore-processor van ASUS zelf, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart. De verwachting was dat dit model voor ongeveer 199 euro in de winkels zou komen te liggen maar in ieder geval in Duitsland wordt de adviesprijs op 249 euro gezet. 

ASUS-MeMO-Pad-8-2

ASUS Fonepad 7

De Fonepad 7 is de opvolger van de Fonepad die momenteel in de winkels ligt. De belangrijkste verbeteringen zijn te vinden in onder meer de dualcore-processor in plaats van de singlecore-variant, de betere 5 megapixel camera aan de achterzijde, de speakers die nu aan de voorzijde te vinden zijn en de keuze uit 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. De prijs van deze tablet lijkt wat lager uit te vallen dan verwacht; 229 euro. Echter is niet duidelijk om hoeveel opslaggeheugen het hier gaat, 16GB of 32GB, en welke variant ASUS naar Nederland brengt.

ASUS-Fonepad-7

ASUS Transformer Pad TF701

Daarnaast heeft ASUS ook de prijs van de Transformer Pad TF701 hybride tablet bevestigd. Eerder zagen we de tablet al bij een Nederlandse webwinkel verschijnen voor 499 euro en ASUS Duitsland weet deze prijs vandaag te bevestigen. Voor deze prijs krijg je tablet in combinatie met keyboard dock. Meer informatie vind je op de productpagina van de Transformer Pad TF701 en in onze hands-on video.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad 8
Android Jelly Bean (4.2)
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Frank
  20 september, 2013 om 21:02

  De website wordt steeds mooiwe en overzichtelijker. Well done!

  • Sam Rijver
   20 september, 2013 om 21:16

   Thanks Frank!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.