Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS presenteert volgende week nieuwe Padfone Infinity

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2013, 11:46 CategorieAndroid

ASUS heeft afgelopen week tijdens IFA 2013 een groot aantal nieuwe tablets en hybride laptops gepresenteerd maar het Taiwanese bedrijf gaat vrolijk door met lanceringen. Volgende week wordt namelijk de nieuwe Padfone Infinity aangekondigd.

Het Padfone-concept van ASUS is inmiddels alweer twee jaar oud maar in Nederland hebben we er nog maar weinig van teruggezien. Zo is eerste generatie Padfone maar bij een beperkt aantal winkels verschenen en hebben we van de in februari aangekondigde Padfone Infinity helemaal niks meer vernomen.

Vandaag is er een pagina verschenen waarin ASUS een persevenement voor komende dinsdag aankondigt. Op deze pagina is ook een korte video te vinden waarin het nieuwe model te zien is. Waarschijnlijk gaat het om een relatief kleine update waarbij het design van de eerder dit jaar aangekondigde Padfone Infinity aangehouden wordt. De verwachting is dat ASUS het nieuwe model voorzien van een Snapdragon 800-processor en een microSD-kaartlezer. Daarnaast wordt er een witte variant gelanceerd.

De overige specificaties lijken vooralsnog ongewijzigd te blijven. Zo beschikt de smartphone over een 5-inch display met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. De tablet is uitgerust met een 10.1-inch display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie, een usb-poort en een 1.0 megapixel camera aan de voorzijde. Het geheel draait op Android 4.2 Jelly Bean.

Opvallend is wel dat ASUS de naam Infinity aan lijkt te houden, terwijl het bedrijf tijdens IFA 2013 aangaf deze naam niet meer te zullen gebruiken door trademark-problemen.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.