Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont features FonePad Note 6 phablet in video

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2013, 12:16 CategorieAndroid

Tijdens Computex 2013 werd de FonePad Note 6 al aangekondigd, tijdens IFA 2013 hebben we de phablet kort in handen gehad en vandaag heeft ASUS een promotievideo waarin de belangrijkste features uitgelicht worden gepubliceerd. 

ASUS heeft al een zeer uitgebreid assortiment tablets maar een phablet ontbrak nog. De FonePad Note 6 beschikt over een 6-inch display en is daarmee volgens de Taiwanese fabrikant de ideale combinatie tussen een tablet en een smartphone. Je kunt er mee bellen zoals met elke andere smartphone, maar je kunt ook media consumeren op een comfortabel groot display. In onderstaande video worden de belangrijkste specificaties en features van de phablet uitgelicht.

De ASUS FonePad Note 6 is een apparaat met veel interessante specificaties en features. Zo beschikt het toestel over een 6-inch Super ips lcd display met een Full HD resolutie, een Intel Atom dualcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel camera en aan de voorzijde een 1.2 megapixel camera, plus stereo luidsprekers. Op het gebied van software heeft ASUS aardig wat aanpassingen gedaan, met name ook voor de active digitizer stylus die in de behuizing weggestopt kan worden. Het geheel draait op Android 4.2.2 Jelly Bean maar mogelijk wordt er snel al een update naar Android 4.3 Jelly Bean uitgerold.

De verwachting is dat de ASUS FonePad Note 6 vanaf half november in de Nederlandse winkels verschijnt. De adviesprijs is nog niet bekendgemaakt maar waarschijnlijk ligt deze tussen de 350 en 400 euro.

 • Delen:
ASUS FonePad Note 6
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Jan Bos
  01 oktober, 2013 om 11:30

  Mooi, maar ik denk te groot voor dagelijks gebruik onderweg ?
  Jammer, want het is een mooi ding.

 2. T.A Blet
  04 oktober, 2013 om 13:00

  Perfecte maat.
  Ik hoop dat de prijs een beetje meevalt anders ga ik alsnog voor de Huawei Ascend Mate.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.