Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont video Fonepad 7 met belfunctie

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2013, 18:19 CategorieAndroid

We hebben er al verschillende geruchten over voorbij horen komen en de tablet dook al op bij winkels in Europa dus een grote verrassing is de komst van de ASUS Fonepad 7 niet. Vandaag heeft ASUS, per ongeluk, een video van de nieuwe tablet gepubliceerd waardoor het bestaan definitief bevestigd wordt.

Vanmorgen publiceerde ASUS een video van de nieuwe Fonepad 7 om hem daarna weer snel offline te halen. Een foutje blijkbaar, maar het internet zou het internet niet zijn als we geen kopie van de video konden vinden. In onderstaande video wordt de nieuwste FonePad getoond.

De Fonepad 7 is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van het huidige model dat reeds een tijdje te koop is. Zo beschikt de tablet over een Intel Atom Clover Trail+ dualcore-processor terwijl het huidige model het met een single-core variant moet doen. Daarbij bevinden de speakers zich bij het nieuwe model aan de voorzijde, zowel onder als boven, en vinden we op de achterzijde een 5 megapixel camera terug.

De overige specificaties lijken overeen te komen. Zo is de FonePad 7 uitgerust met een 7-inch ips lcd display, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, een microUSB-poort en een camera aan de voorzijde. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen van ASUS zelf. De feature waarmee de FonePad zich van de concurrentie moet onderscheiden is wederom de belfunctie.

ASUS presenteert de Fonepad 7 morgen, tijdens een persconferentie op IFA 2013. Tablets Magazine is hierbij aanwezig en zal zo snel mogelijk een hands-on review publiceren.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.