Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #15

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 16:42 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze week onder andere een app voor het maken van schermopnamen.

PassWallet

Word jij ook zo moe van al die wachtwoorden die je moet onthouden? Elk account heeft weer andere eisen aan het wachtwoord, dus zie alles maar eens te onthouden. Met PassWallet kun je al je wachtwoorden beheren met één wachtwoord.  Waarom PassWallet zoveel beter is dan alle andere vergelijkbare apps? Stealth Mode.

Stealth Mode verbergt de app van je homescreen en uit de lijst met applicaties. De enige manier om de app te openen is door een geheime code in te toetsen in de calculator of in het belscherm. Een geheime code die natuurlijk alleen jij kent.

PassWallet is gratis te downloaden in de Play Store.

CheapCast

Ken je de Chromecast? Dit zou een beetje de Google concurrent van de Apple TV moeten zijn. De Chromecast is een HDMI-stick die je in je TV steekt en waarmee je vervolgens content van je smartphone of tablet kunt streamen. Erg handig natuurlijk.

Helaas is de Chromecast (zonder omweg) nog niet verkrijgbaar in Nederland. Maar met CheapCast kun je al wel kennis maken met de Chromecast. Deze app maakt namelijk van elk Android toestel een Chromecast. De app is nog wel in een heel vroeg bèta stadium, dus het kan zijn dat sommige functionaliteiten nog niet helemaal vlekkeloos werken.

CheapCast is gratis te downloaden in de Play Store.

Klyph for Facebook

Ik ben geen fan van het uiterlijk van Facebook. Daarentegen vind ik de layout van Google+ wel erg goed. Met Klyph for Facebook heb je een app voor Android die Facebook een ander jasje aangeeft. Namelijk die van Google+. Uiteraard blijven de functionaliteiten van Facebook het zelfde, alleen het uiterlijk is anders. Een fijn alternatief voor de standaard Facebook app.

klyph

Klyph is er zowel in een gratis als in een pro versie te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.