Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #16

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2013, 19:15 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor recepten en een app voor muziek.

Music Player (Remix)

Music Player (Remix) is een app voor Android waarmee je, zoals de naam al doet vermoeden, muziek af kunt spelen. Deze app is helemaal van de grond af aan gebouwd en is helemaal geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Door de intuïtieve bediening kun je heel eenvoudig van nummer wisselen of pauzeren. Ook hoef je andere apps niet te verlaten om je muziek te wijzigen. Je kunt Music Player (Remix) eenvoudig benaderen via de “mini-player”. Ook kun je vanuit de app eenvoudig albumhoezen en de songteksten downloaden, handig als je in de trein de behoefte hebt om eens lekker mee te zingen.

Music Player (Remix) kost €3,74, maar je kunt ook gratis kennis maken door 14 dagen uit te proberen.

Rotate on Shake

Ken je dat? Je wilt op je tablet een foto laten zien die verkeerd genomen is. Op het moment dat je je tablet kantelt draait je scherm mee, en dat was nu net niet de bedoeling. Nu kun je in de instellingen duiken om de rotatie uit te zetten, maar met Rotate on Shake kan dat sneller.

Je raadt het waarschijnlijk al, maar met Rotate on Shake kun je het roteren in- en uitschakelen door je tablet even te schudden. Ik adviseer je om deze app niet in combinatie met de volgende app uit ons lijstje te gebruiken.

Rotate on Shake kost €1,20 en is verkrijgbaar in de Play Store.

Recepten Shaker

Ik vind het fijn dat de namen van de apps deze week eigenlijk alleszeggend zijn.Veel uitleg is er natuurlijk niet nodig als je als Jumbo de app Recepten Shaker noemt. En waarschijnlijk begrijp je ook gelijk waarom je deze app niet in combinatie met Rotate on Shake moet gebruiken. Je zou er gek van worden.

Goed, een klein beetje uitleg kan geen kwaad. Deze app is dus van de Jumbo en als je even niet weet wat je moet eten vanavond schud je met je tablet en de app geeft jou een suggestie. Simpeler kan het bijna niet.

Recepten Shaker

Recepten Shaker is een gratis app en te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.