Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #17

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2013, 16:47 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer drie apps die ik veel gebruikt heb tijdens mijn vakantie.

Dots

De afgelopen drie weken vierde ik mijn honeymoon in Costa Rica. En dan kun je het volgende misschien wel voorstellen. We zijn ons aan het klaar maken om lekker te gaan eten. Wie van de twee is het eerst klaar? De man of de vrouw? Juist. Dus zat ik vaak wachtend een spelletje te spelen op mijn tablet en het meest gespeelde spelletje deze vakantie was Dots. Zó verslavend!

Je kunt het spel op twee manieren spelen: Zoveel mogelijk punten halen in 60 seconden of zoveel mogelijk punten scoren in 30 moves. De manier waarop je punten kunt scoren blijft het zelfde. Je moet zoveel mogelijk bolletjes met dezelfde kleur van het bord krijgen.

Dots

Dots is een gratis game en is te downloaden in de Play Store.

  • Dots

XE Currency

Natuurlijk konden we in Costa Rica niet betalen met euro’s. We hadden de keuze om te betalen met dollars of met de Costa Ricaanse colon. Om toch in de gaten te houden hoeveel euro’s er van de bankrekening vlogen hebben we de prijzen omgerekend met een calculator. Voor deze taak heb ik XE Currency geïnstalleerd op zowel mijn tablet als op mijn smartphone.

XE Currency

XE Currency is gratis en te vinden in de Play Store.

  • XE Currency

Tripadvisor

TripAdvisor is helemaal hot in Costa Rica. Maakt niet uit in welk hotel je slaapt, in welke rivier je gaat raften of welke koffietour je doet. Alles is te vinden op TripAdvisor. Daarom is het ook heel handig om deze app constant bij je te hebben. Zeker voor een beetje inspiratie in de buurt kan de app erg handig zijn. Op regenachtige dagen hebben wij bijvoorbeeld gekeken wat er in de buurt van het hotel te doen was. En natuurlijk kun je ook eenvoudig recensies van andere reizigers lezen.

Ook TripAdvisor is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • TripAdvisor

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.