Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #14

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2013, 11:55 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een spelletje, een video-app en een boek.

Netflix

Je kent vast Spotify wel, de streaming muziekdienst. Netflix is net zoiets maar dan met video. Met een Netflix-abonnement krijg je toegang tot ontelbaar veel tv serie’s en films. Het zijn meestal niet de nieuwste films maar het is vergelijkbaar van het on-demand gedeelte bij KPN, UPC etc.

Ook handig is het feit dat Netflix, net als Spotify, gekoppeld kan worden aan Facebook. Zo weten je vrienden wat je kijkt en kunnen ze je titels aanbevelen. Als je een Apple TV hebt kun je gemakkelijk via Airplay je film doorsturen. Er is weliswaar een apart kanaal voor Netflix op je Apple TV maar die ondersteund geen ondertiteling.

Netflix-app-iPad

Netflix is gratis te downloaden in de App Store maar vereist een abonnement van 7,99 euro per maand.

Blueprint 3D HD

Elk level begint met een chaos aan rare lijnen en punten, maar onder alle chaos zit een blauwdruk op je te wachten. Swipe met je vingers over het scherm om het figuur te draaien en opeens zul je merken dat het ergens op begint te lijken. In de app zitten elf thema’s en die worden nog aangevuld met meer levels, je bent er dus wel even zoet mee.

Blueprint-apps-ipad

Blueprint 3D HD kost 2,69 euro en is te downloaden in de App Store.

Droomboek

Op 28 Januari 2013 maakte Koningin Beatrix bekend dat zij op Koninginnedag afstand zou doen van de troon. Na 33 jaar koningschap heeft haar oudste zoon Kroonprins Willem-Alexander haar op 30 April 2013 opgevolgd. Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft een Droomboek gemaakt. Op een website konden alle inwoners van het Koninkrijk hun droom voor ons land plaatsen. Uit de ruim 6500 dromen is in een maand een selectie gemaakt door de jury. Die keuze leidde tot dit boek, dat op papier gratis kan worden afgehaald door ieder huishouden en dus ook als app beschikbaar is.

Droomboek-ipad

Droomboek is gratis te downloaden in de App Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.