Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #15

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2013, 20:11 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week staat in het teken van games. We behandelen nieuw spel, een handleiding-app voor een populaire game en een video-app voor het streamen van gameplay.

Asphalt 8: Airborne

Iedereen die graag spelletjes speelt op de iPad heeft Asphalt geïnstalleerd, of heeft het eens zien langs komen. De serie is zeer populair en onlangs is er een nieuwe versie uitgekomen. In deel acht zijn er 40 wagens beschikbaar om in te racen, waarvan 80 procent nieuw. Onder die auto’s vallen onder andere modellen van Lamborghini, Bugatti en Pagani. Ook zijn er nieuwe motorgeluiden toegevoegd die de beleving nog realistischer moeten maken.

Asphalt-apps-ipad

In de Carrière-modus zijn er in 9 verschillende omgevingen, 8 seizoenen en daarin zijn 180 nieuwe events. Je kan je er dus wel even mee vermaken, handig tijdens het bekende Nederlandse weer. Om de ervaring compleet te maken is er ook nieuwe muziek toegevoegd waar je naar kunt luisteren tijdens het racen. Het gaat om nummers van onder andere Bloc Party, Mutemath en The Crystal Method.

Asphalt 8: Airborne kost 0,89 euro en is via onderstaande links te downloaden in de App Store.

  • Asphalt 8

Grand Theft Auto V: The Manual

Deze app is bedoeld voor als je de nieuwste game van Grand Theft Auto al speelt, maar is ook zeer handig als voorbereiding. Dit is de officiële handleiding app van Rockstar voor GTA: V. Met meer dan 100 pagina’s wordt alles behandeld, zoals Game Controls, locatie’s en een mooie interactieve kaart van Los Santos en Blaine County. Ben je dus helemaal verslaafd aan de GTA-reeks en wil je perfect voorbereid aan de slag met het nieuwe spel, dan is dit een goede eerste stap.

GTAV-app-iPad

Grand Theft Auto V: The Manual is gratis via onderstaande link te downloaden in de App Store.

  • GTA V: The Manual

TwitchTV

Velen zullen het al kennen, Twitch.tv. Via deze website kan je meekijken bij gamers over de hele wereld die hun game streamen. Bij games zoals League of Legends of StarCraft kan het erg leuk zijn om mee te kijken en voor spellen zoals CoD en GTA is het handig om te kijken hoe je die ene missie moet spelen waar jij niet uit kunt komen. Dat kan allemaal via deze app. Ke kan filteren per game, kanaal of de accounts die je volgt en zodoende nog meer te weten komen over je favoriete games of de echte experts op de voet volgen.

Twitch-app-iPad

Twitch is gratis via onderstaande link te downloaden in de App Store.

  • TwitchTV

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Roodey
    21 september, 2013 om 22:27

    – Tweetbot for iPad (ongeëvenaard)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.