Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #16

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2013, 12:39 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een game, een historische-app en een digitale folder.

Deer Hunter 2014

Glu Games brengt al jaren versies van Deer Hunter uit. Deer Hunter 2014 is de nieuwste telg uit de serie en biedt weer een aantal verbeteringen. Je reist van de Pacific Northwest tot de Savanne in Centraal Afrika om op de meest bijzondere dieren te jagen, liever virtueel dan in real-life natuurlijk.

deerhunter-app-ipad

Nieuw in deze versie is dat je samen met je vrienden missies kan uitvoeren waar teamwork nodig is. Je moet dan samenwerken om de targets te halen en de beloning binnen te slepen. Er zijn meer dan 100 soorten dieren beschikbaar, van beren tot wolven en cheeta’s. Deer Hunter 2014 is gratis te downloaden in de App Store.

  • Deer Hunter 2014

Unlock History

Deze app bevat een volledig geanimeerde film van 8 minuten over de Gouden Eeuw, ingesproken door acteur Peter Blok en op basis van een verhaal van historicus Luc Panhuysen. In de ‘bibliotheek’ bieden bijna honderd afbeeldingen, bronnen en artikelen uitgebreide achtergrondinformatie. De artikelen sluiten aan bij de kerndoelen van het eindexamenonderwerp geschiedenis voor havo/vwo: ‘Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden 1515-1648’.

unlock-history-ipad-app

Er komen drie afleveringen beschikbaar over Het wonder van de Gouden Eeuw. Aflevering 1 is nu te downloaden. De overige afleveringen komen binnenkort beschikbaar. Unlock History kost 1,79 euro en is te downloaden in de App Store.

  • Unlock History

Intertoys Speelboek

Al decennia lang is het Speelboek van Intertoys een begrip in iedere huiskamer. Wie is er niet groot mee geworden? Het gloednieuwe Speelboek bevat een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en leuke acties & aanbiedingen. 

Intertoys-Speelboek-ipad

Nu kun je het boek dus ook op de iPad bekijken. Leuk is de functie om verlanglijstjes aan te maken en te delen. Ook kan je filmpjes en foto’s over producten bekijken. Intertoys Speelboek is gratis te downloaden in de App Store.

  • Intertoys Speelboek

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.