Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #92 (IFA special)

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2013, 12:08 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we de verwachtingen voor IFA 2013.

Over twee dagen is het zover, dan gaat in Berlijn IFA 2013 van start. Tablets Magazine is hier in de personen van Martijn en Sam aanwezig en zal verslag doen van alle productlanceringen. Omdat alle grote fabrikanten aanwezig zijn en we een groot aantal geruchten over nieuwe producten voorbij hebben zien komen zijn de verwachtingen hoog. In deze podcast bespreken we dan ook wat we de komende week kunnen verwachten wat betreft nieuwe tablets. Daarnaast zijn we ook aanwezig voor de andere websites in ons netwerk, waaronder HomecinemaMagazine.nl. In deze podcast bespreken we dan ook kort even wat we op het gebied van home cinema verwachten.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.