Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke afbeelding Samsung Galaxy Note 12.2 duikt op (update)

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2013, 11:26 CategorieAndroid

Toen de eerste geruchten over een Galaxy Note-tablet met een formaat van 12.2-inch verschenen werd het met een flinke korrel zout genomen maar het lijkt erop dat Samsung binnenkort daadwerkelijk de Galaxy Note 12.2 presenteert. Dat is ten minste als we bovenstaande afbeelding mogen geloven.

De website Moveplayer, die in de afgelopen weken een goede reputatie wat betreft nieuwtjes over tablets opgebouwd heeft, komt vandaag met een opvallende scoop. De site heeft namelijk mogelijk de eerste foto van de Galaxy Note 12.2 in handen gekregen. In de foto, waarvan we niet weten of deze legitiem is, zien we een groot toestel van Samsung met de bekende elementen als de home-knop en de touch-gevoelige knoppen ernaast. Daarnaast wordt in de foto de naam Galaxy Note 12.2 genoemd.

Update: We hebben de afbeelding nog even van dichtbij bekeken en het valt op dat de verhoudingen van het display ten opzichte van het frame niet helemaal kloppen. Het lijkt dus om een render te gaan waaruit we niet kunnen concluderen of Samsung ook daadwerkelijk met de tablet komt.

De afgelopen weken zijn er diverse aanwijzingen opgedoken voor het bestaan van deze tablet. Zo werd in de code van de website van Samsung gesproken over de SM-P900 met een hoge resolutie 12.2-inch display. Hoewel de specificaties niet bevestigd zijn beschikt de tablet mogelijk over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en wordt het geheel aangestuurd door een Samsung Exynos 5 Octa-processor.

Mocht de tablet er echt komen dan richt Samsung de Galaxy Note 12.2, waarbij natuurlijk ook de S-Pen stylus geleverd zal worden, waarschijnlijk op de creatieve professionals. Wanneer de tablet op de markt moet verschijnen en tegen welke prijs is niet bekend. Samsung heeft een persconferentie gepland staan tijdens IFA 2013 en daar krijgen we dan als het legitiem blijkt te zijn wellicht meer te horen over dit model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.