Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste hands-on video’s Microsoft Surface 2 en Surface Pro 2

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2013, 11:47 CategorieVideo

Microsoft heeft gisteren haar nieuwste Surface tablets officieel gepresenteerd.  De nieuwe modellen zijn voorzien van een krachtigere processor, een verbeterde kickstand en nieuwe accessoires. In onderstaande video’s krijgen we een eerste indruk van de tablets.

Microsoft Surface 2

De Surface 2 is de tablet die draait op Windows  8.1 RT en uitgerust is met Nvidia’s nieuwste Tegra 4 quadcore-processor. Belangrijke verbeteringen zijn de kickstand met twee posities, het hogere resolutie display, de USB 3.0- in plaats van 2.0-poort en de langere batterijduur. In onderstaande video, gemaakt door The Verge, krijgen we een eerste indruk van de tablet.

Onderstaande video is een promotievideo van Microsoft zelf waarin de belangrijkste features en functies uitgelicht worden.

Microsoft Surface Pro 2

De Surface Pro 2 is volgens Microsoft 20 procent krachtiger dan zijn voorganger, onder meer door de vierde generatie Intel Haswell-processor. Verder is de tablet voorzien van een kickstand met twee posities, verbeterde kleurweergave van het display, optioneel meer werk- en opslaggeheugen en een langere batterijduur. Ook wordt deze keer de active digitizer stylus weer meegeleverd.

Onderstaande video is een promotievideo van Microsoft zelf waarin de belangrijkste features en functies uitgelicht worden.

Specificaties en prijzen

Meer informatie, de adviesprijzen en alle specificaties van beide tablets vind je op de productpagina van de Surface 2 en Surface Pro 2.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8
Microsoft Surface 2
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.