Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk Acer Liquid S2 tijdens IFA 2013

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 23:12 CategorieVideo

Twee weken geleden begon Acer met de verkoop van de Liquid S1 phablet in Nederland en tijdens IFA 2013 werd het tweede model in de serie al aangekondigd. De Liquid S2 is de high-end variant met onder meer 4K-opnamen.

Phablets zijn helemaal hot en ook Acer speelt hier op in. Na de komst van de 5.7-inch Liquid S1 brengt Acer ook de 6-inch Liquid S2 op de markt. De phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet, beschikt over enkele high-end specificaties als een Ful HD display en een quadcore-processor.

Onder de motorkap van de Liquid S2 vinden we onder meer 2GB aan werkgeheugen, een 2.2Ghz quadcore Qualcomm Snapdragon 800-processor, 16GB aan opslaggeheugen en 4G/LTE ondersteuning. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal aanpassingen en toevoegingen van Acer.

De unieke feature van de Liquid S2 is de 13 megapixel camera aan de achterzijde. Niet alleen beschikt deze over een LED ring flitser, ook kun je er 4K Ultra HD opnamen mee maken. Acer geeft zelf aan dat dit de eerste smartphone met een dergelijke functie is.

Tijdens IFA 2013 hebben we kort de tijd gehad om de Liquid S2 te bekijken. In onderstaande video vind je een korte impressie.

De Acer Liquid S2 moet in oktober op de markt verschijnen voor een prijs die waarschijnlijk rond de 500 euro ligt.

  • Delen:
Acer Liquid S2
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.