Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk ASUS Fonepad Note 6

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2013, 0:26 CategorieVideo

Tijdens IFA 2013 heeft ASUS een aantal interessante producten gelanceerd, waaronder de eerste phablet van het bedrijf. De Fonepad Note 6 is een 6-inch toestel met een hoge resolutie display en een stylus.

Phablets, toestellen die net tussen een smartphone en een tablet invallen, zijn helemaal hot en ook ASUS speelt hier nu op in. Het Taiwanese bedrijf lanceert de Fonepad Note 6, een 6-inch smartphone met een active digitizer stylus, een hoge resolutie Super ips+ lcd display en een Intel-processor.

Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen en aanpassingen van ASUS zelf. Zo levert ASUS apps mee waarmee de stylus, welke overigens in de behuizing weggestopt kan worden, optimaal benut kan worden. Bijvoorbeeld voor het schrijven van notities en het maken van een schets.

In onderstaande video kijken we kort naar de belangrijkste features en functies van de Fonepad Note 6.

De ASUS Fonepad Note 6 moet binnenkort naar Nederland komen in een zwarte en een witte variant. Daarbij heb je de keuze uit 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. Een prijs is nog niet bekendgemaakt maar waarschijnlijk ligt deze tussen de 300 en 400 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Fonepad Note 6.

  • Delen:
ASUS FonePad Note 6
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.