Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk Kobo Arc 10HD met Reading Life

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2013, 17:48 CategorieVideo

Kobo heeft eind augustus tijdens een persevenement in New York drie nieuwe tablets aangekondigd. Ook was het bedrijf deze week aanwezig tijdens IFA 2013 en daar hebben we het nieuwe 10.1-inch model van dichtbij mogen bekijken.

De nieuwe serie tablets van Kobo bestaat uit drie modellen; de Kobo Arc 7, de Kobo Arc 7HD en de Kobo Arc 10HD. Iets wat alle modellen gemeen hebben is de software. Kobo heeft namelijk gekozen voor Android 4.2 Jelly Bean met daar overheen de Reading Life interface. Deze toont naast het bekende Android homescreen een interface die speciaal op het lezen van boeken en magazines gericht is. Hierin kun je nieuwe boeken vinden, de boeken waarin je aan het lezen en een plek waarin al je boeken in categorieën geordend kunnen worden.

Wat betreft de hardware van het 10.1-inch model heeft Kobo gekozen voor interessante specificaties. Zo beschikt de tablet over een 10.1-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, en USB- en HDMI-poorten.

In onderstaande video tonen we kort de belangrijkste features en functies van de Kobo Arc 10HD.

De Kobo Arc 10HD moet eind oktober of begin november naar Nederland komen voor een prijs van 379,99 euro.

  • Delen:
Kobo Arc 10HD
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.