Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 tablet

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2013, 23:58 CategorieVideo

Panasonic brengt dit jaar een unieke tablet op de markt in de vorm van de Toughpad 4K UT-MB5. Dit model beschikt niet alleen over een 20-inch display maar ook over een hoge 4K-resolutie. Tijdens IFA 2013 hebben we de tablet kort mogen bekijken.

De Toughpad 4K UT-MB5 is een zeer grote tablet en dat ook vooral bedoeld voor in en om het huis of kantoor. Het toestel is gericht op de professionele gebruiker, voor bijvoorbeeld presentaties en grafische toepassingen. Hiervoor worden ook accessoires als een stylus, een keyboard, een standaard en een muis gelanceerd.

In onderstaande video krijg je een korte eerste indruk van deze 4K tablet van Panasonic, inclusief geavanceerde stylus die optioneel met de tablet geleverd kan worden.

De medewerkers van Panasonic die aanwezig waren gaven een prijs vanaf 4.500 euro aan maar Panasonic Benelux heeft inmiddels een prijs vanaf 5.500 euro gecommuniceerd. Daarnaast wordt er nog een model speciaal voor grafisch professionals gelanceerd welke beschikt over krachtigere specificaties. Deze tablet kost vanzelfsprekend ook wat meer maar een exacte prijs is niet bekendgemaakt. Het basismodel moet voor het einde van dit jaar nog in Nederland te koop zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.