Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk Sony VAIO Tap 11 met keyboard

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2013, 17:37 CategorieVideo

Windows 8 zien we vaak verschijnen op convertible en hybride apparaten maar er wordt de laatste tijd steeds meer aandacht besteed aan stand-alone tablets. Zo heeft Sony afgelopen week tijdens IFA 2013 haar eerste stand-alone Windows 8 tablet gelanceerd in de vorm van de VAIO Tap 11.

De Sony VAIO Tap 11 is een tablet die volgens het bedrijf gericht is op consumenten die met name content consumeren maar ook de mogelijkheid willen om productief te werken. De tablet zelf is uitgerust met een 11.6-inch Full HD display, een Intel vierde generatie Core-processor, maximaal 4GB aan werkgeheugen en maximaal 512GB aan opslaggeheugen. Achterop de tablet is een kickstand geplaatst zodat je het apparaat in een hoek op tafel kunt zetten.

Eenmaal in een hoek gezet kun je het optionele keyboard gebruiken om langere teksten te tikken. Dit keyboard is zeer slank en licht, en beschikt zelfs over een touchpad. Het keyboard kan draadloos met de tablet verbonden worden aangezien en wanneer je de tablet fysiek koppelt wordt de batterij in het keyboard automatisch opgeladen. Daarnaast wordt er een active digitizer stylus meegeleverd voor het tekenen of schrijven op het scherm.

In onderstaande video kijken we kort naar de belangrijkste specificaties en features van de VAIO Tap 11.

De Sony VAIO Tap 11 komt in meerdere varianten naar Nederland. De goedkoopste versie krijgt een adviesprijs van 849 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony VAIO Tap 11.

  • Delen:
Sony VAIO Tap 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.