Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google maakt QuickOffice voor Android en iOS gratis

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2013, 10:46 CategorieApplicaties

Google heeft gisteren bekendgemaakt het populaire Office-pakket QuickOffice voortaan gratis beschikbaar te stellen voor gebruikers van iOS en Android. Daarbij wordt twee jaar lang 10GB aan Drive-opslag gegeven. 

Met QuickOffice kun je op je mobiele apparaat eenvoudig en snel Office-documenten bewerken. Zo is er ondersteuning voor documenten, spreadsheets en presentaties. Daarnaast kun je pdf-bestanden openen en alle documenten en bestanden delen. Ook zijn in de nieuwste versie van de app verbeteringen als ondersteuning voor het maken van .zip-bestanden en het bekijken van grafieken in Excel of PowerPoint doorgevoerd.

Natuurlijk is er ook diepe integratie van Google Drive, de cloudopslagdienst van Google, waardoor je eenvoudig documenten met anderen kunt delen, alle Office-documenten online kunt bewerken en samen aan hetzelfde document kunt werken. Zodra je inlogt met je Google-account worden documenten op verschillende apparaten gesynchroniseerd middels Drive. 

Gebruikers van Android- en iOS-apparaten kunnen sinds deze week de QuickOffice app gratis downloaden, terwijl hier eerst tussen de 13 en 16 euro voor betaald moest worden. Voor Google Apps-gebruikers was de applicatie al langer gratis. Wanneer je voor 26 september de applicatie download krijg je 10GB extra opslagruimte voor Google Drive.

  • QuickOffice
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.