Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 10 in de dagaanbieding bij iBood

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2013, 0:29 CategorieActies

Google brengt een paar keer per jaar een apparaat (tablets en smartphones) uit onder de Nexus-vlag. Nexus apparaten draaien niet alleen op de meest recente versie van Android maar zijn vaak ook nog eens voorlopers als het om specificaties gaat. Vandaag is de 10.1-inch Nexus 10 (gemaakt door Samsung) in de aanbieding bij een bekende koopjes knaller.

De Google Nexus 10 tablet is te koop (maar nauwelijks meer te krijgen) in een 16GB en 32GB variant, en draait op het nieuwe Android 4.3 Jelly Bean besturingssysteem. De tablet beschikt verder onder meer over een 10.1-inch Super PLS display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een dual-core Exynos processor, een microUSB poort, en een microHDMI-poort. De versie die vandaag in de aanbieding is bij iBood is de 16GB WiFi-only versie en daarvoor betaal je 339,95 euro.

Voor 339,95 euro is dit een leuke kans om een van de knapste 10.1-inch Android tablets aan te schaffen. Het feit dat de Nexus 10 een tablet onder de Nexus-vlag is geeft je zekerheid dat je ook bij komende Android updates als één van de eerste gebruikers aan de beurt bent om te updaten. Samsung maakt erg mooie hardware maar niet iedereen is fan van de TouchWiz skin (waaronder ondergetekende) en dus kan dit ook als een mooie kans gezien worden een Samsung tablet zonder Samsung skin te kopen.

Get them while they’re hot.

  • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.